TCO Development nominerad till AV-Awards för innovation inom Grön IT

Du är här://TCO Development nominerad till AV-Awards för innovation inom Grön IT

TCO Development nominerad till AV-Awards för innovation inom Grön IT

TCO Development har nominerats som kandidat till AV Magazine årliga AV Awards. Det är
TCO Certified Projectors som blivit nominerad i kategorin Green or Environmental Project of the year.

TCO Certified Projectors är en hållbarhetsmärkning för projektorer som syftar att påverka AV branschen att arbeta för att minska miljöpåverkan och förbättra arbetsförhållandena vid produktion av projektorer och samtidigt förbättra prestandan på projektorerna.

Annika Overödder,
TCO Development

-Vi är mycket hedrade att ha blivit nominerade till detta prestigefulla pris. Intresset för att arbeta mot en hållbar utveckling ökar i AV industrin, allt fler företag väljer att hållbarhetsredovisa och behöver instrument som påvisar deras ansträngningar. TCO Certified, som TCO Certified Projectors är en del av,  är ett bra verktyg för de som vill välja  IT produkter som tillverkats med social, miljömässig och ekonomisk hänsyn, säger Annika Overödder, Business Area Manager for Projectors, TCO Development.

AV Awards belönar innovationer och bästa praxis inom produktdesign, installationer, evenemang och andra initiativ där professionella audio-visuella lösningar är en viktig komponent, för att påverka industrin att höja kvalitén inom alla AV industrins områden. AV Awards vinnarna presenteras vid ett event i London fredag 12 oktober.
Besök AV-Awards 2012 för mer information om AV Magazines AV Awards.

För mer information, kontakta
Annika Overödder
Clare Hobby

2017-03-06T09:30:12+00:00 2 August, 2012|Categories: Nyheter|Tags: , , |